Lugn hemmakväll

Åkte in till stan med julia vid 2 tiden gick runt i affärer och fikade på blå dörren, shoppade ett par stövlar, örhängen och en sminklåda. kom hem vid halv 6  lagade då tacos tsm med mamma, åt och kollade lite på mamma mia med henne och pappa.Har bara vart hemma och tagit det lugnt nu ikväll. Imorgon ska jag in till stan med linda en sväng, sen va med sandra och på kvällen är det träningsmatch mot wics 92 lag.får vell se hur det kommer gå, haha. Tänkte kolla på just like heaven nu och sedan blir det sängen för min del.
Puss o gonatt♥



Örhängen, Vero Moda



Sminklåda från kicks
innehåller bla ögonskuggor, rouger,nagellack,läppglans,ögon och läpp pennor mm.



Stövlar, Din sko

Måndag

Godmorgon bloggen
Vaknade upp med julia baby imorse, vi sov länge vilket va första gången för mig detta lovet. Har ganska nyligen ätit frukost o nu hoppade hon in i duschen så sedan blir det att göra sig iordning. vi tänkte ta bussen in till stan vid halv 2, 2 ungefär. ta en fika o kolla runt i affärer får se om det blir någon shopping.

Söndagskvällen fortsatte med mys med julia vi gjorde inte så mkt mer än att sitta o snacka och fixade lite med datan typ. Klockan hann bli ganska mkt innan vi somnade då vi hade en hel del att snacka om efter som jag vart borta i några dagar. Trevlig kväll<3
 
Men nu måste jag kila, ha en bra dag!
Kisses/ S



sara V Julia

Söndag

Vaknade även denna morgon upp till toppen väder så de kan man verkligen inte klaga på någon utav dagarna och jag tror allt att ni är lite avensjuka(a) Idag var det dags att åka hem till Varberg igen, åkte därifrån vid 10.30. Jag måste erkänna att jag tycker att det är en smula tråkigt att lämna dalarna och släkten varje gång man åker därifrån. Och att säga att man ses nästa gång i maj känns lite sorgligt ändå. Men det är lite svårt att ses allihop samtidigt förutom vid julen eller på sommaren.


Jag hade iaf några riktigt bra dagar där uppe och det ska även bli skönt att komma hem och få träffa alla andra. Just nu sitter jag i bilen och vi är i Mariestad ungefär, o vi har 3-4 timmars bilresa kvar, suck säger jag bara. Lite segt att åka vid denna tiden för då kan man typ inte så, så man får roa sig bäst man vill med musik, godis , tidningar typ, har suttit och skrivit nu om mina dagar i dalarna men jag kan inte lägga in dom på bloggen nu då jag inte har tillgång till internet. Så jag får göra det när jag kommer hem.


Kommer alltså vara hemma runt 7-tiden o då kommer Julia till mig för att hitta på något .och även sova över.  va ett litet tag sen vi sågs nu ju så jag sitter här och längtar tills kvällen. Men nu ser jag att batteriet på datan kommer att dö när som helst så vi får höras mer ikväll.

Ha en bra dag!<3


Lördag

Kändes konstigt att skriva lördag och jag fick tänka till lite innan jag kom på vad det va för Jag då man inte tänkt så mkt på dagarna nu under julhelgen. Känns inte som jag gjorde så mkt denna dagen men den flöt på ändå, min Mats, Anna, lisa och Astrid åkte hem till Stockholm idag vid 2-tiden så det blev lite tomt i huset. Hjälpte farmor med att städa undan lite på eftermiddagen sedan spelade vi spel tsm med farfar och Elin. Åt pizza på kvällen, lite omväxling då man fått nog av julmaten. Kvällen bestod utav mys framför tv:n.

Kisses


Annandag jul

Vaknade även i dag av en liten busunge vid 9, halv 10 tiden. Lite små jobbigt att man inte får sova ut ordentligt nu men man kan ju inte precis bli sur på en sån liten söt flicka så de va bara att ta på sig och gå upp. Idag börjar ju mellandags rean så jag, Elin och mamma åkte in till Falun för att shoppa. Gick inte så många andra affärer förutom gina tricot, det va ju så fruktansvärt mkt folk överallt. Jag köpte iaf en stor stickad mysig tröja, ett linne, en lång skjorta och en söt liten pyjamas. När vi kom hem igen åt vi och sedan gick jag o Elin ut tsm med Lisa, busade i snön och åkte pulka, roligt faktiskt även om man känner sig lite barnslig vilket jag iof har gjort stora delar av dessa dagar när man lekt alla möjliga leker som en 3 åring uppskattar, hehe. På kvällen gjorde ja inte så mkt mer än at kola tv och spelade spel med de andra.
Puss v




Juldagen

Väcktes halv tio av lisa som kom in och tyckte att det va dags att gå upp så ja jag ha de vell inget annat val när hon kröp upp i sängen o började studsa. Gick upp och åt frukost även denna dagen bjöd på underbart vinterväder så vi bestämde oss för att åka längdskidor. Farfar o farmor bor så att det bara är att gå 20 meter från baksidan så är man vi skidspåret, underbart. Några var ute och åkte på förmiddagen då bla jag stannade hemma med lisa och Astrid, charmtrollen själva.

Sedan på eftermiddan gav jag mig ut i spåren på en runda som var ca en mil, jätte härligt var det förutom att jag var lite klantig när det gick lutför och spåret bara försvann under mina fötter så jag ramlade lite olyckligt och skadade knäet lite grann men det är väl sådant man får ta när man inte är en så jätte van åkare. Haha.  Kvällen bestod utav god mat och mys med släkten.<3





  

Julafton

väcktes redan kl halv 6 av mamma gick upp gjorde mig iordning lite snabbt och satt mig i bilen så började en 7 timmars lång bilresa upp till dalarna, hann även få med mig julstrumpan som hängde vid den öppna spisen som varje julafton.  I den kunde jag hitta nagellack, en bok, leggings ansiktsmask o lite så. Bilresan gick ganska snabbt då jag sov mesta dels av vägen.


När vi kom fram till Dalarna och Sundborn möttes vi av släkten på pappas sida, farfar, farmor, farbror och hans familj. Som vi inte träffat sedan i augusti. Två julfina söta kusiner, Lisa som fyller 3 år i april och Astrid som blev 2 månader denna dag. Så ni förstår nog att det blev full rulle när alla vi tio skulle bo tsm över julhelgen.  Får ju inte glömma att nämna att vi även möttes av en massa snö, strålande sol och 8-10 minusgrader, det perfekta julvädret vill säga.


Dagen fortsatte med att jag duschade och gjorde mig iordning och sedan kollade vi kalle anka allesammans och efter det var det bara att vänta på tomten, hihi. Som kom vid 5 tiden ungefär då va det dags för jul klapps utdelning som tog ett tag med tanke på hur fullt det var under granen av alla klappar.  Jag blev väldigt nöjd och fick nog nästan allt jag önskat mig. Visar bilder sedan tänkte jag. Efter klapparna var det dags att äta julmat, mumsigt även om jag nästan bara brukar äta köttbullarm korv o janssons, jag är inte så mkt sill o sånt. Resten av kvällen bestod av lek med kusiner, tv och sällskaps spel och massa choklad o annat gott Vid 11 tiden va jag och Elin så dumma att vi  hängde med farmor och mamma till kyrkan, usch de va sjukt segt. När vi sedan kom hem somnade jag gott.

Jag hoppas att ni hade en lika bra julafton som jag hade<3


   

 



Merry christmas

Jaha nu va de dags att gå och sova ska åka redan vid halv 6, 6 imorgon bitti så för att orka med julafton blir det sängen för min del nu. Tänkte bara önska alla en rikigt god jul! Och passa på att äta mkt julgodis, julmat, umgås med släkten o hoppas att ni får det ny önskat er av tomten, hihi. Ska ta med mig laptopen upp men jag tror inte att dom har trådlöst inernet men jag lånar nog deras data för att försöka skriva lite varje dag. Annars hörs vi mer när jag kommer hem, men jag har ju naturligtvis med mig mobilen så det är bara att slå en pling eller smsa.

Godnatt o god jul på er !
Puss ♥

kvällen innan julafton

Efter julgrans klädningen så duschade jag o gjorde mig iordning. Vi 4 tiden körde pappa mig till sarah för hon skulle klippa mig. klippte topparna vilket blev en bra bit men det behövdes för att få bort de slitna fixade även till luggen som blivit alldeles för lång. När jag kom hem så var mormor hos oss så vi åt lite julamat och byte julklappar med henne så nu är man lite rikare(a)  Efter några timmar körde jag,mamma o elin hem mormor och åkte till kusin ida o hennes familj och lämnade julklappar och fick även en del med oss hem av dom, nu börjar jag faktiskt då lite julkänsla ändå, hihi.

Nu har jag precis packat färdigt allt för imorgon o ska sätta mig i soffan o mysa med familjen. så vi hörs innan jag går och lägger mig, ha en fortsatt trevlig kväll!
Kisses



Nyklippt, tack sarah!

Pyntning



Har precis klätt min lilla julgran (a)

Dan före dopparedan

Godmorgon bloggen
Vaknade för en halvtimma sen gick upp ock käkade frukost o nu ska jag snart klä granen som pappa satt in på mitt rum. ska även göra julgodis och klä den stora granenn med familjen. Måste även packa för morgondagen då vi ska upp till farfar o farmor i dalarna för att fira jul med dem och kusiner. kommer hem dagen efter annandagen tror jag.  vi ska åka dit rikigt tidigt imorgon, julafton  så vi kommer fram vid lunch tid.

Lite senare idag kommer mormor hit så ska vi ha en liten mini julafton.mysigt! men nu måste jag återgå till att pynta gran så vi hörs senare  idag. ha det bra♥

Lite bilder från lagfesten i fredags


Sara,linda o julia


Singstar hemma hos linda

Singstar, sjukt snygga

folk

Gabbi,karin o linda

Dance

Linda,håkansson,osten o karin

anders,klara o julia

Syster!

Hel dag på stan

jaha nu var det bara 3 dagar kvar o jag har fortfarande inte den där riktiga julkänslan än men vi får vell hoppas att den kommer när man ska sätta in o pynta granen, göra julgodis o sådant som vi ska göra imorgon. jaja denna dagen började ganska tidigt då jag var tvungen att ta bussen in till sjukhuset vid 20 över 9 för att gå till doktorn och blåsa för astma, gick iaf bättre idag än de andra gångerna. Gick sedan upp till mammas jobb ett tag, satt vid datan o lite så. Vid halv 12 tiden åkte vi ner till stan lunchade o kollade efter lite julklappar. Lite senare kom julia in till, mötte upp henne o fortsatte gå runt i affärer, kommer sakna henne nu över jul när jag åker iväg ju!.

Ännu nån timma senare träffade jag jonathan. vi gick o fikade o sedan köpte han lite julklappar. Mys va de! Så det blev en hel dag på stan för min del dock utan shopping, tänkte spara mig till efter jul tills mellandagsrean. Nu ikväll har jag bara tatt de lugnt, slått in julklappar o lite så. snart är det dags för sängen. Godnatt!
Kisses

Fjärde advent

4 dagar kvar till julafton idag och det var dags att sätta upp tomtar här hemma så hela förmiddagen bestod av att städa o julpynta, mysigt. På eftermiddagen spelade vi hemma match mot bräckan, den slutade 8-7 till dom men jag kan bara säga att det var en sjuk och orättvis match med mkt fult spel + att vi fick ett mål bortdömt, felaktigt domslut hade vi fått de hade det iaf blivit lika. menmen de kan viinte göra nått åt utan det är bara att komma igen o slå dom näste gång vi möter dom. Kvällen tillbringades tillsammans med julia och linda hemma hos linda. Vi kollade heartbreak hotel och snackade. Trevligt! Sen hem sitta vid datan en stund o efter de nana.
Hoppas alla hade en bra helg, det hade iaf jag:)
pusspuss<3


slappis lördag med linda

Åkte in till stan med linda för att kolla på wic matchen, fast man kan ju undra hur mkt vi såg egentligen blir bara att man sitter o snackar bort den, haha träffade lite annat trevligt folk där med bla lisette o madde, länge sen sist vilket är mkt tråkigt, dags för en ändring tkr jag allt. Matchen slutade iaf med 6-3 till warberg, gott! Efter matchen kom lindas mamma och hämtade oss åkte då hem o käkade o tog de lungt sen kom linda igen. Vi va hemma hos mig hela kvällen, myste med godis och OC :)

Tack linda för en bra dag!


5 dagar kvar

Godmorgon Lördag!
Vaknade vid 9 idag, förstår inte varför va skit trött men kunde ändå inte sova typiskt när man väl har möjlighet till de. Menmen jag har inte gjort så mkt bara legat i sängen hela förmiddagen bläddrat i lite tidningar o så. Ska snart hoppa in i duschen o sedan blir det wic match med linda.

fredagen va bara bra hann inte blogga då jag inte satt vid datan på hela dagen så jag får berätta om den nu ist. Åkte in til stan vid halv 11 tiden för att gå på julavslutningen i kyrkan efter det var det fika med tjejer från klassen på blå dörren, asså jag börjar verkligen bli stammis där känner ja, haha. Sedan kollade vi runt på stan en stund och sedan tog jag bussen hem hämtade grejer till kvällen och tog bussen till tvååker en halvtimma senare.Mötte upp julia på bussen  gick hem till henne o började göra oss iordning lite innan vi fortsatte hem till linda där vi käkade, gjorde oss klara och började förfesta och sjöng singstar, trevligt tjejer! Vid halv 8 eller nått sånt körde lindas mamma oss till ankarvallen för lagfest, herr o damlaget innebandy. Där va rikigt kul, blev vell en hel del dricka så nu dagen efter har jag en del minnesluckor och mår vell inte helt toppen men det är sånt man får ta. Jag hade iaf en kul kväll. vilket jag hoppas att ni m hade:)

Nu blir det duschen för min del så vi hörs senare! vad händer ikväll?
Kisses/ S

Skumtomtar

Jaha då sitter man här igen. eftermiddagen var lugn, kollade film o lite så vid halv 7 kom sarah hit och slingade håret, det blev bra så jag är nöjd. Hon ska förhopppningsvis även klippa mig på lörda eftersom att vi inte hann med det idag pga av träning.  Nu har jag precis duschat o ätit en apelsin + skumtomtar, rikigt gott är de! Sovmorgon imon har inte julavslutning förrens kl 11.15 sen stan o sen blir det att ladda för fest med linda o julia:) så slepp well everyone♥

Jullooooov!

Kom precis hem från skolan så  är julovet här vilket betyder att 1/6 del av de 3 åren innan sudenten är avklarat o det känns skönt. Det käns som att denna tiden har gått fruktansvärt fort, men det har iaf varit en mkt bra tid och jag är säker på att det kommer bli en grymt bra fortsättning med 08spa. ni är guld.

Skolan idag va slapp då vi mest lekte lekar, hade frågesport, spelade alfabet och käkade godis. Nu ligger jag här i sängen o bara tar de lugnt får se vad som händer i eftermiddag. lite  senare vid halv 7 tiden kommer iaf sarah hit och ska slinga mitt hår. det blev inte att jag dit efter skolan eftersom dom hade så mkt att göra på salongen. Sedan är det även dags för innebandyträning och efter den hänger julia med hem hit o sover här inatt, mysigt! Ska in till stan tsm med henne imorgon för att kolla på skolans jualavslutning i kyrkan efter det blir det nog fika med tjejerna i klassen och på kvällen är det dags för lagfest, det ska bli kul o jag är riktigt laddad.

ha en bra dag allesamans!♥

Good night

nu börjar även denna onsdag gå över till torsdag vilket betyder att det bara är en enda dag kvar i skolan innan lov , visst är det underbart. Ska ner till stan imorgon efter skolan igen för att klippa mig hos sarah, inte gjort det förut men det blir säkert bra. Ska klippa topparna, fixa till luggen och även göra blonda slingor vilket behövs.

Har pluggat, sovit och bara tatt de lugnt ikväll o nu sitter jag och lyssnar på musik, hittade massa bra låtar med delta goodream, hon är grymt bra! Snart är det dags för sängen. Vi hörs imon. Dröm så sött♥



Delta Godrem- Last night on earth

17 december

hejsan bloggen
Kort dag i skolan idag, slutade redan kl 12.20 efter tre lektioner. Gick då hem till julia med henne, julia o emelie en sväng, kollade lite i skolkatalogen som kommit o lite så. sedan bar det av ner till stan. strosade runt i affärer o provade lite kläder som jag kanske önskar mig i  julklapp. Tog bussen hem efter någon timma och nu tänkte jag göra mig en kopp varm choklad o läsa klart min bok i engelskan som måste vara utläst imorgon + att man ska ha gjort någon läsjournal med, måste även skriva klart ett brev i svenskan och ett referat så jag har en hel det att göra nu i efetrmiddag/kväll. Inte för kul men vi har ju lov nu snart så det är vell bara att bita ihop.
See you later♥



Så här kul ska jag ha idag, hoppas du har något roligare för dig:)

Titanic

Sitter här i sängen med laptopen nu nyduschad efter träningen som var rolig och ganska slapp. Kollar även på titanic just nu som går på 3:an. En rikigt bra och hemsk film som jag alltid sitter och snyftar och fäller en och en annan tår till. men jag tror inte att jag är den ända, hihi. Jag tycker att det är så sjukt hemskt och overckligt att det faktiskt har hänt på rikigt. Usch jag ryser bara jag tänker på det, tänk att vara helt hjälplös mitt ute oå havet i en båt som tar in vatten o håller på att sjunka, vad fasen gör man då liksom undra hur tankarna går i huvudet på en då? jag vill inte ens föreställa mig den panik det borde vara vid en sådan händelse. Men nu är reklamen  pausen slut så nu måste jag sluta. Ska kolla klart på filmen nu o sen blir det till att sova.

Godnatt, vi hörs imon !
Kisses/ S



 

Jack & Rose !


 


Tisdag

Vaknade upp vid halv 7 tiden , snabbt in i duschen o göra sig iordning för att hinna med bussen. Tisdag idag o dags för en lång och jobbig skoldag. Men den var ändå helt okej, lite slappare lektioner nu innan lovet, med film och lekar.  Missade bussen från skolan för att jag satt upp i skolan med bessi o väntade med henne på att b-klassen skulle sluta så när jag kom ut såg jag hur den körde iväg så det vara bara att gå ner till stationen o ta bussen därifrån. Men det va ju lite skönt med en promenad iaf. Nu är jag kom hem har jag pluggat o käkat o nu snart ska jag iväg på innebandy träning. Sä vi hörs senare!♥

Måndag

jaha nu va det måndag igen o dags för skolan. Hade en helt okej dag med idrott o lite så. Efter skolan tog jag  o julia bussen ner till stan, kollade runt o hon köpte någon julklapp vilket jag redan är klar med. Känns skönt att för en gångs skull vara färdig med nått i god tid:)  När julia sedan skulle ta bussen hem gick jag för att möta upp mamma som med va på stan. köpte ett par glitter leggings till nyår så nu är den outfitten klar. Köpte även en jacka som mamma ville att jag skulle ha men jag är lite osäker på den. Jag tycker att jag är för kort för att han en lite längre jacka men samtidigt  kan det vara skönt att ha när det är lite kallare och regnigt. Så vi får se om jag behåller den eller ej, lägger nog in en bild på den sen iaf. Tog även en fika tsm med mamma på stan. Sedan övningskörde jag hem.

Kvällen var lugn, var dukigt o städade mitt rum och hjälpte mamma att skriva julkort o lite så.
Hugs/ S

Lucia idag!

Vaknade vid klockan 7 denna lördags morgon. Åt frukost tillsamans med mamma och pappa framför luciafirandet på tv. fint va det. Sedan va det bara att skynda sig iväg till samling, idag var det dags att möta halmstad på bortaplan. Lite segt med match så tidigt men vi spelade rikigt bra idag o de resulterade i att vi vann matchen med 9-0, bra tjejer! När jag kom hem tog jag det lungt och åt lite senare åkte jag in till stan med julia o linda. Jag köpte inget speciellt utan vi kollade mest runt. Får ju inte glömma att berätta om den galna stunden i parkeringshuset då linda lyckades köra så att vi fastnade mellan en stolpe o en annan bil med ca 1 cm till varje sida, kom alltså ingen vart för då skulle hon köra in i nått utav de så en kille fick hjälpa henne och säga hur hon skulle göra och till slut kunde vi ta oss därifrån. haha jag undrar hur du lyckas med allt linda ?:o och som du sa själv, " har jag fått mitt körkort på posten eller?" haha ;)

Efter stan hängde jag med hem till julia, åt tacos med julia o henns syskon. Lite senare kom även julia o vi gick o mötte linda o sedan till statiol och hyrde film, banhemmet blev det, läskig va den! Så kvällen bestod alltså av film mys med flickorna. Sedan hängde julia med mig hem och sov här, vi kollade även lite på greveholm, den är bra haha .
Tack för en bra lördag <3



Bild på mig och julia från fredags då vi provade dessa glitter klänningar på vero moda!

my friday

Fredagen bestod utav skola från 09.50-15.10 ungefär en slapp dag i skolan då vi kollade på 2 luciatåg o sedan på julspexet i hus nio. kul va de, sista lektionen va lite annorlunda då vi delades in i grupper skulle ta reda på lite gran om gamla saker från medeltiden sedan va det fika med lussekttaer o julmust. Efter skolan gick jag ner på stan med julia, vi kollade runt i affärer o tog även en fika på blå dörren, lite mkt fikande  denna dag men gott vare.

På kvällen var jag bara hemma och tog det lungt tillsamans med mamma, kolla idol o lite sånt mys. Det var vell inte så oväntat att kevin skulle stå som vinnare i idol, jag tyckte att han var värd det då han har en fantastisk röst. Men alice var med grym i finalen då jag tycker att hon gjorde hearts on fire rikigt bra. så vi får önska dom båda lycka till i framtiden!
Gick o la mig hyfsat tidigt då vi hade match tidigt morgonen därpå. kisses♥



Kevin och Alice !

Onsdag

hejsan hoppsan allesamans
Ber om ursäkt för dålig uppdatering de sensate dagarna men jag har inte gjort nått speciellt så har inte haft nått kul att skriv aom ändå. Måndag och tisdag bestod utav skola, plugg o träning igår.

Onsdag idag och mer än halva skolveckan är gjord! nu är det bara 7 dagar kvar i skolan innan lov och exakt 2 veckor kvar tills julafton idag, underbart. Först skola idag mellan 8.10 -14.00 ungefär. Sedan ner en snabbis till stan m julia innan det blev bussen hem. Även denna eftermiddag har till största del bestått av plugg. Har ganska mkt i skolan just nu, böcker som ska vara färdig lästa i både engelskan o svenskan och imorgon har vi ett samhällskunskaps prov. det känns ganska bra så jag hoppas på att det går fint. Men nu måste jag sova. Imorgon ska jag va med sofia efter skolan och kanske även julia:)  så sov så gott så hörs vi mer imorgon! kisses/ S




Bjuder på en bild från en mysig grill kväll i somras.
Även om vintern är en mysig årstid så saknar man sommarens värme,
allt känns även mkt lättare då på något sätt!
Take me back to old times when every thing was perfect!


Söndag

Bakade som sagt på förmiddagen gott blev det! Lite senare var det dags för match, hemma mo nissan och det blev vinst för oss med 9-7. Bra spelat tjejer:) När jag kom hem var jag helt slut så det blev tv och data för mig resten av kvällen och nu hade jag tänkt gå o sova.

Imorgon är det måndag igen och en helt ny skolvecka väntar med samhällskunskaps prov på torsdag och på tisdag ska vi ha redovisning i svenska och jag vet fortfarande inte vad jag ska prata om, smart som jag är. Det ska va en redovisning om något som ingen annan kan eller har varit med om och det är minsann inte lätt att kommma på nått bra kan jag lova. Någon som har något tips kanske?(a)

Men nu ser jag att klockan snart är halv 12 så nu måste jag sova ska ju upp vid halv 7 imon, suck. Sov så gott allihopa!
kisses/ S

Julstök


Massa pepparkakor blev det!





Lussekats och pepparkaksbak med mammi och elin.

Pepparkaksbak

Söndag idag och idag ska det bakas inför julen hemma hos anderssons. Ska snart börja med pepparkaksbaket och sedan blir det även lussekatter. Jag föredrar igentligen köpta pepparkakor men det är ändå nått speciellt med hemmabakt , det luktar så gott. hihi men nu måste jag kila, vi hörs snart igen !♥


Lördag 6 december


Godmorogn
Hade inte tid till att blogga igår så jag får berätta om min lördag nu ist. Gick upp vid 9,halv 10 åt frukost, duschade och gjorde mig irodning för att ta bussen in till stan med julia.Vi gick runt i massa affärer och köpte julklappar vid 12 tiden mötte vi upp charlottte och fortasatte springa runt efter julklappar. efter nånm timme lunchade vi på herbets med taco tallrik, rikigt mumsigt va det. Rände runt i några timmar till sedan tog vi bussen hem till läjet igen. Jag hittade faktiskt det  mesta jag skulle köpa bara en eller två julklappar kvar att köpa nu.

När jag kom hem städade jag lite, åt middag o sen gjorde pappi mig till charlotte i träslöv. strax efter kom även linn, malin, minna och elin vi snackade och hade mysigt. Lite senare kom även carro och ronja.vi letade fest först men hittade inte nån jättekul så det slutade med en rikigt tjejkväll hemma hos challe. Trevligt va de:)

Fredag

Godkväll!
Dagen har bara varit bra hade sovmorgon så vi började vid 09.50 och sedan hade vi 4 lektioner och sen var även denna skoldag avklarad. Efter skolan kom mamma och hämtade mig och julia, o jag körde faktsikt hem, lite stolt men jag får vell erkänna ett det inte var helt felfritt, fick bla kärringastopp vid ett övergångställl, lite smått pinsamt haha. När jag kom hem tog jag det lugnt en stund och sedan kom sandra och hälsade på en sväng, hon ska åka till spanien imorgon och jag är en smula avis faktiskt.Du får ha det så bra hjärtat!

Lite senare gick jag till affären för att möta upp julia o linda vi handlade mat till kvällen. Sedan gick vi hem till mig o lagade mat o lite så. Efter det var vi uppe i idrottshallen och kollade herr-lagets match jag tror att de vann med 8-3 eller nått sånt. Resten av kvällen tillbringades hemma hos mig med idol o glass hihi. Robin åkte tyvärr ut:( men alice och kevin är ju också dukigta. Vem tror ni vinner på freda? själv tror jag på att det blir kevin som kammar hem segern i globen.

Men nu hade jag tänkt sova, blir ingen lång sov morgon för min del imon eftersom att jag o julia ska ta bussen in till stan vid 11 för julklapps shopping. sov så gott allesamans!♥

Black dress



Klänningen som jag köpte igår, inte så bra bild men den får duga.
Bärs snyggast till ett bara tunna svart strumpebyxor och högklackat kan ju även användas barbent på sommarn.
 Finns på Gina Tricot för 249 kr

20 dagar till tomten

hej bloggen
Hoppas allt är bra med er. med mig är det bara fint förutom att jag är skit förkyld men  det är jag nog inte ensam om .vi får hoppas att det går över snart. Torsdagen den 4:e idag vilket betyder att det  bara 20 dagar kvar till julafton. Försöker skriva en önskelista hihi, men jag vet inte vad jag ska önska mig mer än pengar, presentkort, kläder och sånna saker. och det tycker jag känns lite tråkigt.Jag vill ha det som det var när man va liten då man fick massvis med julklappar att öppna. Nu får man mest kuvert och klappar som man redan vet vad det är i. menmen det är vell kul de m:)

har precis kollat på julkalendern med mamma , den börjar faktiskt bli lite rolig även om den är knas.Snart kommer julia hit och lite senare ikv ska vi o träna. Jag borde kanske inte vara med idag, jag får ta det lite lugnare ist.

Vi hörs senare♥

Godnatt

Tänkte bara säga sov så gott allihopa för nu är det dags för mig att krypa ner i sängen o sova, det är ju en dag imorgon oxå. Så dröm sött så hörs vi imorgon igen. Hugs♥

Hemma-spa & cosmopolitan

Sitter här nu med hårinpackning,ansiktsmask och fotinpackning för fötterna eller vad det är för nått och bläddrar i cosmopolitan tidningen. Jag tycker den är bra, mycket mode,tips tester och även skvaller såklart, synd att den bara komer ut en gång i månaden, menmen. Det var när jag läste i denna innan idag om hemma-spa som jag blev sugen på det och man känner sig rikigt fräsch efteråt, härligt! Hittade även en massa snygga kläder, skor mm som jag inte skulle tackat nej till men det blir vell till att önska sig i julklapp  då alla mina pengar kommer gå åt nu till just klappar.



Cosmopolitan

Onsdag

Hejsan!
Kom precis hem har varit på vårdcentralen och tagit den första sprutan för livmoderhals cancer, o jag måste säga att de gjorde lite ont så nu har jag ajaj i armen(a) Efter de va vi inne på ankaret en snabbis, mamma köpte skumtomtar till mig som jag nu sitter o mumsar på.

Slutade som sagt skolan vid 12.50 idag o då tog jag, julia, emelie och emma bussen ner till stan. Gick till blå dörren för att fika, idag blev det kycklingbaguette, mys va de! sedan kollade jag, julia o emelie runt i affärer efter julklappar och jul/nyårs klänningar. Jag köpte en svart klänning från Gina Tricot, lägger nog in en bild på den sen. Blev inga julklappar köpte för mig idag, jag vet ju inte vad jag ska köpa. Ingen säger ju vad dom önskar sig förutom mamma som alltid kommer med den dumma kommentaren"snälla barn" Jaja jag hittar vell på något bra på lördag hoppas jag när jag o julia ska julhandla.

Nu tänkte jag ta en dusch o sedan lägga i en hårinpackning och ansiktsmask o lite sånt. Ett eget litet hemma-spa är alltid mysigt en sån här regning och kall vinter dag. Vi hörs sen:)

Julklapps shopping

Morgonen börjar inte så bra för mig försov mig idag och fick bråttom till bussen, är skit trött idag jag måste gå och lägga mig i tid. Blir ofta att jag tänker att jagf ska göra men så helt plötsligt när man kollar klockan så är den alldeles för mkt. Just nu sitter jag här på datakunskpapen nu o gör absolut ingenting dom andra fick tilbaka sina prov idag men naturligtvis va ett utav mina prov med bland  dom hon glömt rätta, jag blir så trött!

Efter denna har vi iaf bara 2 lektioner kvar, en engelska och sen slutar vi med en samhällskunskapslektion. Efter skolan blir det stan med Julia. Hade tänkt börja köpa lite julklappar idag men jag vet inte rikgt vad jag ska köpa.Någon som har något bra julklappstips?:)

Nu msåte jag sluta för nu ska vi visst börja jobba med powerpiont. ha en bra dag !♥

Tuesday evening

Sitter och käkar mackor o framför ett avsnitt av 90210, jag kan verkligen rekomendera denna serie! Snart är det dags att sova för min del är skit trött men imorgon är det iaf en ganska slapp dag, slutar redan 12.50. Då blir det säkert till att gå ner på stan tsm med julia ska även ta första sprutan för livmoderhals cancer imorgon. Så vi hörs imorgon, nattinatti♥




Bjuder på en bild på tjejerna i klassen, Bara för att min klass är toppen och förgyller dagarna. Och jag röstar för en klassfest snart! 08spa<3

2:a december

Då va man hemma igen efter en lång sag i skolan dag i skolan.snart kommer julia hit , vi får vel se vad vi hittar på, det blir säkert nått mys som vanligt. det känns som att det va ett tag sen vi träffades utanför skolan o matcher nu.Lite tråkigt men det tar vi igen snart right? För ingen mig ingen julia o tvärtom :) Du är bäst!<3

Sedan ikväll är det dags för innebandyträning, tänkte även tanka de nya avsnitten av gossip girl&one tree hill som kom ut idag så det blir nog till att kolla på dom innan jag somnar.

För övrigt är det ju andra december idag och julmusik spelas för fullt hemma hos mig, åh, vad jag längtar till jul och lov! För mig och min familj blir det julfirande hemma hos farfar&farmor i dalarna tillsamans med övrig släkt på pappas sida som gäller och det ska bli riktigt mysigt. Hoppas på en vit jul så man kan passa på att åka lite skidor med. När jag ändå pratar o släkt så kan jag ju passa på att gratta min farbor som blivit pappa åt en underbart söt liten flicka som jag ser fram emot att träffa i jul, jag älskar bebisar, hihi. Ska även på gothia under lovet med innebandylaget sen får vi vel se vad lovet mer har att erbjuda. Vad ska ni hitta på för nått kul?

Nu kommer julia snart så nu måste jag kila ha en bra kväll alla så hörs vi senare!
puss♥

Time for sleeping

Sitter just nu och kollar på boston tea party, sjukt är de men lite små kul ibland. Hade snart tänkt sova är sjukt trött och imorgon är det dags för den jobbiga tisdagen igen så det är ju bäst att man är utvilad. Har inte skrivit så mkt idag, kanske blir det mer imon :) Sov så gott everyone!
Kisses/ S

December månad

Första december idag, en ganska seg måndag som började med en stressig morgon men jag hann iaf med att kolla lite av adventskalendern som inte alls verkade bra en liten besvikelse haha. Nu ikväll blir det bara til att plugga. har svenska prov imorgon, ordkunskap, och spanska läxa + att jag måste läsa 60 sidor engelska bok tills onsdag. Känns inte för kul. Men jag tänkte iaf ta nån paus o kolla 90210 med :)

Längtar redan till helgen igen. Tänkte åka in til stan o handla julklappar tsm m julia på lörda o på fredag blir det nog matlagning o sedan kolla a-lags matchen med linda:) Hör gärna av er om ni vet nått trevligt för lördags kvällen, fest eller nått!

Men nu måste jag ställa ifrån mig datan o plugga. See ya♥

RSS 2.0