Chinos



Gårdagens inköp, chinos från gina tricot

Hello sunshines

Jaha då va det torsdag igen o en ganska jobbig da i skolan måste jag säga, började vid 8.10 då vi skulle skriva ett referat på en text på 5 sidor som handlade om spädbarn, vi satt hela förmiddagen fram tills lunchen vid 10.40 förutom en liten rast på 20 min. Så skrivkramp i handen va jag nog inte ensam om att få men vi får hoppas på att det gick bra. dagen fortsatte sedan med spanska o matte lektioner på eftermiddagen. va hemma vid halv 3 tiden åt då lite mellanmål innan det va dags att börja plugga igen inför naturkunskaps provet imon. känns ändå som att jag kan det hyfsat nu men med tanke på att våran lärare alltid gör så konstiga frågor snarare gåtor enligt mig så kan det gå precis hur som helst.

Snart bär det av på träning så nu är det bara att ladda inför den är hemma vid 10, halv 11 nån gång så vi hörs då om jag inte är alldeles för trött. Ha en bra kväll !
puss♥


Onsdag

Onsdag idag o slapp dag i skolan hade endast 2 lektioner . Fick sluta lite tidigare från samhällskunskapen så vid halv 1 gick jag o julia ner til stan och mot solsidan för att försöka få lite färg nu till våren. Påtal om vår så börjar jag få värsta vårkänslorna o längtar tills man kan ta av sig tjocka jackan o gå skinjacka eller bara tröja, underbart är de o man känner sig så mkt piggare o gladare när det börjar bli sommar. Okej nu kanska jag tänker lite väl långt fram med tanke på att det fortfarande bara är januari men tiden har gått väldigt fort den senaste tiden så vi får vell hoppas att den gör det nu med, men sen under sommaren får den gärna stanna upp lite så man hinner njuta av sommar,sol,bad o ledighet.

Efter solandet gick vi till herberts o åt tacotallrik, rikigt mumsigt o sedan va vi inne på gina. Jag köpte ett par beige chinos o en brun kofta. får se bilder imon eller nått. Efter stan tog vi bussen hem o sen blev det plugg resten av eftermiddagen eller det blev vell inte så mkt gjort som det borde eftersom att jag alltid börjar göra massa andra grejer ist såsom att baka en kladd kaka som jag gjort ikv, gott blev det iaf, man måste ju ha nått att mumsa på när man har en tråkig naturkusnkaps bok att läsa i. usch det är verkligen inte min grej det här med atomer, joner o molekyler. menmen det är vell bara att göra sitt bästa så får vi se hur det går på fredag då vi har prov.

Men nu är det snart dags att sova , bussen tidigt til skolan imon halv 8.
Så sov gott alla, kisses♥

Måndag

Hejsan hoppsan!
Måndag idag och dags för en ny vecka. Idag började ju vårtermien vilket betyder att vi har nya scheman och fler sovmorgonar. Så idag började vi 09.40 istället, gotti. Men som vanligt blev det en sressig morgon för mig vaknade typ 25 min innan bussen gick men jag hann iaf.  Skolan gick hyfsat snabbt med idrott o lite sånt. Tog bussen hem til läjet med julia. Sen har jag bara tatt de lugnt hela eftermiddan o pluggat lite. Sedan ringde mathilda baby från stockholm så blev det tjöt med henne ett tag om massa minnen sen i somras mm, saknar dig!

Nu ikväll kollade jag smekmånaden som gick på tv, ganska rolig film faktiskt, hihi. Nu sitter jag här o försöker plugga in en massa engelska glosor till imon men det går inget vidare så det blir nog til att sova snart istället. Imorgon väntar en lång dag, 08.10-15.30 uscha!

Så sov så gott allihopa vi hörs imon♥

fredag

Vaknade vid halv 1 tiden idag ganska så sent men jag hade svårt för att somna igår natt låg bara o vände o vred på mig tills jag insåg att det inte var någon idé att försöka längre så jag satte på oc o låg o kollade på de hela natten typ. I alla fall när jag väl kom upp så hoppade jag in i duschen, käkade frukost och började packa inför morgon dagen då det bär av till gothia. Vid 3-tiden cyklade jag för att möta julia vid vägen som kom med bussen från tvååker, åkte till afären o köpte lite godsaker o sedan hem till mig, senare kom även linda o vi gick upp til ankarvallen tilsammans med sandra för att lyssna på någon föreläsning om knäskador, ganska intressent faktiskt, tydligen så har tjejer i tonåren 3 gånger så lätt att skada sina knän än vad killar har i samma ålder, orättvist tycker jag o man kan ju undra vrf det är så?

När föreläsningen eller vad man ska säga var slut så hämtade mamma och pappa upp mig och elin för att åka ner till falkenberg på släktkalas. Där det bjöds på kalkon middag och marängswish till efterrätt,gottgott. Trevligt att träffa kusinerna på mammas sida, var ett tag sedan sist. Kom hem vid halv 12 o sen dess har jag bara suttit här o fixat med lite msuik och annat. Ska sova nu och ladda inför gothia.

Puss gonatt♥

1:a januari

Jaha då var det 2009 nu, känns som att tiden går väldigt fort nästan lite för snabbt ibland tycker jag. Det gäller at ta vara på alla dagar och försöka göra dom så bra som möjligt. För detta året ska bli ett toppen år. Vaknade iaf vid halv ett tiden idag, va vell inte för pigg men vem är det en nyårsdag? jag läste att detta är den dagen då det är mest folk som äter onyttigt såsom pizza, läsk, chips mm, men då borde det också vara många som bryter sitt nyårslöfte redan första dagen då många har som löften att äta nyttigare och träna mer, jaja det va bara en liten sak jag kom och tänka på, hehe.

Har inte gjort så mkt denna dagen har inte ens vart utanför dörren idag faktiskt, inte så bra kasnke. Menmen sandra kom iaf hit så vi kollade på oc hela eftermiddagen, mysigt. När hon gick hem kollade jag på mamma mia och åt smothie med familjen, trevligt. Nu sitter jag här och ska snart sova hade jag tänkt. Imorgon blir det till att packa till gothia för på lördag är det dags. Ska även va med julia och gå på någon föreläsning om knäskador uppe på ankarvallen och på kvällen är det släktkalas i falkenberg. Så nu vet ni hur min morgondag ser ut.

Sov så gott så hörs vi imorgon!
Puss<3

Bilder från gårdagen

 

 

 


















Nyårsafton

Vaknade vid klockan elva, gick upp åt frukost och hoppade in i duschen, sen var jag tvungen att städa rummet då det skulle komma gäster hit på kvällen. Strax innan 3 nån gång körde pappa mig till linda i tvååker där vi började göra oss iordning inför kvällen, en stund senare kom även julia dit från jobbet, började förfesta och käkade pasta sallad och kladd kaka som lindas mamma varit snäll och fixat till oss. Vid 7 ungefär skjutsade lindas pappa oss hem till sofie hermansson där det var en del folk, trevligt trevligt, var där och festade tills vi skulle ta bussen vidare in till stan vid 10 tiden.

Bussen var knök full så vi va inte inne förrän kvart i 11 typ då jag, julia, linda och lizette gick till sanna svenzon där festen var i full gång , kunde inte stana så länge då vi va tvugna att gå ner mot stan och fästningen, men vi han iaf med en hel del dans. Kvällen fortsatte sedan nere i stan, fästningen med fyreverkerier osv. Träffade en massa trevligt folk. sedan blev det bussen hem vid halv 2. När jag kom hem låg jag o snackade i telfon med sandra nån timma. sedan blev det sängen.

Tack så mkt alla för en trevlig och mysig kväll!
Hoppas på ett bra 2009<3

Tisdag

Tog bussen in till stan för att möta upp linda denna tisdag, vi gick runt i affärer, letade bla efter en nyårsklänning till linda som vi till slut hittade efter lite galenheter haha.träffade även madde och gick runt med henne ett tag, trevligt .fikade på blå dörren gjorde vi också, så denna dan såg vell ut som en vanlig dag på stan typ. För mig blev det underkläder på gina och två par örhängen + en födelsedags present till julia baby som fyller år på lördag.

När jag kom hem kom sandra till mig tog det lungt o käkade o så innan det var dags för mig att spela match, som slutade med 12-2 till oss. jag kan vel inte säga att vi var särkilt bra idag , kanske är det att julmat som är orsaken, hehe. Efter matchen var jag med sandra igen, kollade film o käkade popcorn hemma hos mig.

tack för en bra dag!<3


RSS 2.0