1:a advent idag

Vaknade vid 11 tiden idag, tog det bara lungt o städade rummet innan det var dags att ta sig upp till ankarvallen o spela match. Idag var det åsa som stod som borta lag. Inte en jätte bra match som slutade med förlust för vår del, 8-2inte så bra men jag gjorde iaf mål haha.Nu ikväll har jag mest tatt de lugnt kollat tv o lite så. Fikade även lussketter o pepparkakor, glögg o annat juligt tsm med familjen. Det är ju faktiskt första avdent idag, mysigt! jag älskar julstämningen med julstjärnor i fönstren o julmusik mm. Och imorgon är det ju första december vilket betyder att det bara är 24 dagar kvar til julafton och att julkalendern börjar. hoppas att det är någon mysig, för det är faktsikt traditon att kolla på den, hihihi.

Nu hade jag tänkt kolla på ett avsnitt utav 90210 och sedan sova. Så sov gott alla, vi hörs imon!
kisses /S


Lördag

Gick upp klockan 5 idag vilket va riktigt segt men man får ju tänka på pengarna. Jobbade mellan 6 och 1. Åkte sedan hem o duschade sedan kom julia och linnea hit med melvin. De skulle till lisseberg o jag skulle vara hundvakt. Vi va ute på en lång promenad i regnet tsm m sandra sedan va vi hemma hos mig, en rikigt liten buse är vad han är men oj så söt. vid halv 6 tiden kom annette och hämtade han. På kvällen kom linda hit o jag och hon åkte in till stan för att kolla bio, saw 5 blev det. O den va skit läskig vill jag lova. Jag tycker inte så mkt om skräckfilmer är ganska mesig menmen de va lite små kul ändå. Vi va livrädda efter 2 min ju haha. Efter bion åkte vi till tvååker för att hämta jonas, lindas bror o köra han till stan. När jag kom hem somnade jag på stört efter en jobbig och trevlig lördag. Hoppas ni hade en bra kväll!♥

Idol fredag m linda

Ytterligare en skolvecka avklarad, hade datakunskaps prov idag o det kändes ganska bra faktiskt. Efter skolan gick jag o julia ner på stan mötte upp madde, anna o linda för en fika på veras. Mysigt va de! Lite senare tog jag bussen till läjet. Kvällen tillbringades tillsamans med linda, vi kollade på idol käkade godis o så:) Robin va ju helt klart bäst i kväll o grr han e ju snygg m (a)  + att johan äntligen åkte ur idol,vilket va bra för han hade inte där o göratkr ja.Gisk sedan o la mig ganska tidigt för jag skulle börja jobba kl 6 dagen efter. tack för en bra dag<3


Min onsdag

Sitter och kollar på ett avsnitt av 902 10. Snart kommer julia o maria hit o då ska vi åka till tvååker för att kolla på matchen. Efter skolan gick jag , julia, bessi runt på stan o sedan mötte vi upp charlotte och linn för en fika på blå dörren efter en trevlig eftermiddag tog jag bussen hem, träffade annie där, vi måste ses snart o grattis i efterskott hjärtat!

När jag kom hem körde jag ett pass på crosstrainern eftersom det inte bli nått gym idag. Sedan va det dags för dusch o mat nu ska jag kolla klart avsnitt 4, det är grymt! Hörs sen♥

Datakunskap

Sitter nu i datasalen som varje onsdags morgon. Vi håller just nu på med exel, prov i det på fredag vi får hoppas på att det går bra. Efter skolan blir det att gå ner på stan en med julia bengtsson o efter det kanske det blir ett gympass m linda på atletica igen.sedan blir det hem en snabbis käka o sedan iväg til tvååker med innebandy laget för att kolla damerna, wic-tååker . Så nu vet ni vad jag har för mig denna dag.

Vi hörs senare, ha en bra dag ! kisses♥

Tisdagen den 25

Så nu va denna jobbiga skoldag avklarad, men vi slapp naturkunskapen så vi slutade en timma tidigare vilket va mkt skönt. Så då gick jag ner på stan tillsamans med linda o julia. Vi kollade runt i lite affärer o så. För min del blev det en halsduk o en mössa från h&m, i färgen lila jag tycker att det är en väldigt fin färg.Det var ett rikigt fynd då det var tag 2 betala för en på alla stickade mössor, vantar o halsdukar på damavdelning, så nu är det bara att passa på. Efter stadsbesöket tog vi bussen hem o strax efter de kom sandra hem till mig, mkt trevligt.

Nu ikväll har jag tränat, duschat o nu sitter jag o försöker göra klart min engelska läxa vilket inte går så bra. Känner att jag börjar bli för trött o borde sova. Imorgon är det onsdag o jag börjar som vanligt 8.10.. Jag som vill ha sovmorgon! Vi hörs imorgon igen, sweet dreams.
Hugs/sara♥

Time for some training

Hej!
det får bli ett snabbt inlägg nu för att snart är det dags för innebandy träning. dagen har varit bra, tänkte uppdatera lit mer senare för nu måste jag skynda iväg. Ha en bra kväll så hörs vi senare! pusshej♥

The monday is ending

Jaha då va det snart dags att sova igen, har kollat andra o tredje avsnittet av 9210 ikväll o det är underbart bra ju. Nu vet jag precis vad jag ska göra på denna veckans vardags kvällar, jo sitta som fastklistrad framför denna serie. imorgon väntar en lång dag med skola från 8.10-15.30 med endast korta raster. Så bäst att gå o lägga sig nu, vi hörs imon! puss gonatt<3

Dagens outfit



Idag kommer faktiskt alla kläderna jag bar ifrån Gina tricot, jag måste erkänna att jag shoppar där allt som oftast. Tycker att det har snygga kläder till ett bra pris vilket gör att man kan shoppa lite oftare o det är ju toppen. Eller vad tycker ni?

Idag var det dags för gymmet

Då va det måndag idag o ännu en skolvecka, men nu är det iaf inte långt kvar till julovet o de ska bli rikigt skönt. Dagen började som vanligt med en stressig morgon o bussen in till skolan. Ganska seg skoldag med keliga lektioner. Vid halv 3 va det dags att sluta så jag o linda tog bussen ner till stan för att besöka atletica o gymmet. Vi hade tänkt börja ett nyttigare liv denna veckan men vi får vell se hur det går. Vi sprang iaf på rullband , körde crosstrainer o provade på lite andra saker. Det är härligt när man väl har gjort det och nu gäller det bara att gå dit lite oftare. Sedan kikade vi i nån affär o tog bussen hem. Har nu käkat o lite o så. resten av kvällen hade jag tänkt ta de lugnt med ytterligare några avsnitt av 90210. Det första avsnittet var skit bra o jag blev rikigt biten. Jag måste även läsa lite i min engelska bok som vi fått i uppgit att göra av skolan. Men vi hörs lite senare people !♥

Ny serie

Godkväll!
Har nyss gjort mig iordning för natten o krypit ner i sängen med datan, tänkte kolla på ett avsnitt av den nya serien, 90210. Den verkar ungefär som one tree hill o gossip girl tkr ja o den verkar rikigt bra. Serier om ungdomar, kärlek o intriger gillar jag skarpt. Så, nu är avsnittet färdig tankat.Vi hörs imon.
Sleep well♥



90210!


Sunday

Gårdagen fortsatte med att jag mötte upp kjulia vid affären o vi handlade mat ocj lite godsaker till kvällen, åkte sedan hem hit lagade mat, det blev glass o maränger till efterrätt mumsigt va de. Lite senare kom jonatan o daniel hit vi kollade film o snackade en massa. Tack för en trevlig kväll!

Gick up vid 9 tiden idag, åt en rejäl frukost med gröt o allt o sedan cyklade jag upp till innebandy samlingen. Idag var det dags att besöka fyllinge. De ligger tvåa i serien men vi stod upp bra o det var jämt in i det sista då det stod 6-6 när matchen blåstes av. Jag tkr att vi känpade på rikigt bra idag ! När vi kom hem til läjet igen cyklade jag hem till mormor, va där ett tag fikade o lite så. När jag kom hem va jag så trött så jag somnade. Nu har jag ätit kvällsmat o kollar tv.
see you later babes


Dagens outfit




Vit tröja - Gina tricot
Svarta leggings- Gina tricot
Svart klänning- Diesel
Smycken- Lite olika silver smycken

Goodmorning sunshine

Ännu en härlig morgon att vakna upp till. Hur mår ni idag? Själv mår jag bara bra, jag blir så där spralligt glad av vädret. Lördag idag o jag har sovit ut o nu sitter jag här, tänkte bara ta de lugnt nu på förmiddagen o vänta på att julia ska sluta jobba. Då ska vi ha lite hemma-spa med ansiktsmask osv. Sedan blir det matlagning o så hemma hos mig, vi får vellse vad vi hittar på för något smarrigt. Sedan skulle det nog komma lite mer folk hit, vi får vell se vad som händer men det blir nog ganska lugnt för min del iaf med tanke på att vi har match imorgon, samling vid 10, inte för kul.
 Vi hörs lite senare, ha en bra dag! kisses

Vinterkänslor

Godkväll!
Fredag idag, morgonen började med att jag gick  upp duschade o gjorde mig ordning för att ta bussen till skolan. var på ovanligt bra humör denna morgon vilket berodde på det härliga vädret. Det hade snöat några mm under natten, marken o taken var täckt med et vitt lager, solen sken o de va några minusgrader precis så som de ska vara en vintermorgon.  skoldagen var ganska slapp tkr jag, det kändes inte som att vi gjorde så mkt.När klockan sedan blev 3 nånting o de va dags att sluta gick jag, julia o madde ner på ner till stan. Jag o julia fikade på veras, kollade runt i affären o hälsade på linda på hm. Sedan åkte jag m bussen hem, va o handlade med mammi o åt sedan tacco middag m familjen. Lite senare kom linda hit, vi kollade idol o lite så. Sedan åkte vi hem till alexandra där det va lite fest va där en stund o sedan bar de vidare in till stan, vi körde runt o ja va gjorde vi mer? vi var något över trötta men kul hade vi iaf :) haha. Nu hade jag snart tänkt gå o sova är riktigt trött nu. Sov så gott allihopa så hörs vi imon, puss<3





Vinter!
Inte jag som tagit bilden, tyckte den va fin o jag längtar till jul:)

Goodnight everyone

Torsdag idag sitter här o funderar på vad jag har gjort i veckan, men det är typ inget speciellt. Man hinner ju inte göra så mkt mer än skola, plugg o träningar på vardagar vilket är tråkigt. Onsdagen var jag vi iaf lediga eller vi hade en datakunskaps lektion som kändes lite onördigt jobbigt att ta bussen in för att gå på så jag sov ut istället, på eftermiddagen åkte jag hem till julia o va m henne ett tag vi kollade gossip girl o lite annat mys. Idag har ja vart i skolan o nu ikväll har jag tränat. snart är det dags att krypa ner i sängen o nana. Imorgon är det fredag , riktig skönt med helg igen, vi får vell se vad den har för något trevligt att bjuda på.
God natt på er, dröm sött!
Kisses




En vit helg

Helgen 14,15 novemer
Fredagen fortsatte med att jag, sandra o maria gick upp till ankarvallen för att kolla innebandy om jag inte minns fel så spelade läjet lika mot nått lag.bra koll jag har. jaja , sedan va det dags för kvällsmat o lite senare åkte jag o sandra hem till maria där resten av fredagen tillbringades. Vi spelade spel, kollade idol och käkade godis, mysigt va de! Sedan va det dags att gå hem o sova!

I lördags var det dags att åka up till veddige för att spela innebandy, en bra och jämn match som slutade 5-5. efter de bar det av hemåt igen, lite senare på kvällen hämtade linda o julia upp mig o vi åkte in til stan för att hyra film o köpa godis. Åkte hem til mig sen men det blev inte så mkt film tittande utan mest en massa snack, galet snack om man säger så! haha jag tkr om er flickor :)

En lugn helg helt enkelt, kan behövas ibland:) Me like!

I´m going to be better

hello babes
Har inte vart så bra på att updatera men tänkte skriva lite nu vad jag gjort den senaste veckan, så här kommer några inlägg som skulle kommit för ett bra tag sen, sry! jag ska skärpa mig. I promise♥

Nya favvis låtar

Har börjat lyssna väldigt mkt på Carrie Underwood nu tack vare bessis blogg, där jag hörde nån låt med henne o sedan tankade jag massa flera o nu är det de ända jag lyssnar på. Skit bra! Om jag inte har helt fel så vann hon american idol för något år sen.
Enjoy!



Carrie Underwood-starts with goodbye

Friday afternoon

hej allihopa
Gick ner til stan med julia efter skolan, kollade lite i affärer o sedan gick vi till blå dören och fikade(som vanligt), det har börjat bli lite för mkt av det fär fikandet nu tkr ja. haha. vi hade iaf en trevlig stund. sedan tog jag bussen hem o sen kom sandra hit. Vi ska nog upp o kolla påå små systrarnas match om ett tag o sedan blir det nog film o lite så, en lugn kväll med andra ord. ha en bra kväll allesamans!
kiss kiss

Datakunskap

Hej på er! Sitter i datasalen nu o har datakunskap vi håller på med exel eller nått, skit tråkigt iaf. Hade naturkunskaps prov innan o de kändes vell inte som att det gick så bra. Efter denna lektionen har vi bara en engelska lektion o sen var även denna veckan gjord och det är dags för helg. Denna helgen kommer nog bli ganska lugn, ska ner till stan med julia efter skolan o sen ikväll ska jag va m sandra. Imorgon har vi match i veddige o sedan ska jag nog inte på nått m madde :) men nu måste jag fortsätta med data uppgifterna, suck.
Vi hörs senare!  Tjingeling♥

Sweet dreams

Resten av denna torsdagen pluggade jag men de slutade med att jag somnade, det har börjar bli en dålig vana när jag senare vaknade va det dags för mat o lite senare cyklade jag upp till träningen. Den va ganska slapp idag faktiskt. vi har match på lördag mot veddige, önska oss lycka till:) efter träningen blev det duchen o datan o nu hade jag snart att tänkt att sova. Så ni får sova så gott o drömma så sött !
Pussar o kramar/ sara

torsdag

Hejhej!
Helt vanlig dag i skolan idag, gick lite tidigare från matten för att hinna med bussen. Matten som mest brukar m stå utav snack med bessi o charlotte, skvaller, skvaller o ytterligare lite skvaller and we just like it!  vi får dessvärre inte gjort de vi borde göra men det bli ju ett senare problem;) När jag kom hem åt jag lite mellanmål o sen va det bara att sätta igång o plugga, usch vi har naturkunskap prov imon jag kan ju inte påstå att jag ser fram emot det. naturkunskap är mitt absolut hat ämne! så ointressant, svårt o allmänt onördigt enligt mig. men det är vell bara att bita ihop antar jag. vi läser ju bara det i ettan iaf:) Sedan tog jag en paus och va ute o övningskörde med pappa. skit kul! Men nu måste jag ägna lite mer tid till mina natuskunskaps böcker som ligger här bredvid o väntar.
Vi hörs senare, ha de så bra tills dess! Hugs


08spa !

Onsdag idag, redan? jag fattar inte vart alla dagar tar vägen tiden går så himla fort nu. Speciellt denna hösten. Första tiden på gymnasiet har bara runnit iväg.Om alla 3 åren kommer gå så här snabbt så dröjer det inte länge för en vi står där i våra vita sudenetmössor.hihi. men då kommer ju nästa fråga, vad ska man göra efter skolan o vad ska man jobba med i framtiden? Några av alla frågor som börja skrämma mig lite grann faktiskt för jag har verkligen ingen aning om vad jag vill jobba med. kanske något med ekonomi, kläder eller varför inte design, make-up artist låter ju inte heller helt fel. Det finns ju så mkt att välja mellan o hur ska man veta att man har valt rätt närman v'äl gjort sitt val? jadu det är inte nog inte så enkelt som de låter alltid. Det kanske är ganska bekvämt att gå i skolan ändå, eller vad tror ni? En sak som jag har bestämt mig för är iaf att jag ska blir RIK! vem vill inte de typ:)

Som sagt var, onsdag idag. Och den började som vanligt med bussen in till skolan. Började med datakunskap och sedan va de engelska kollade på film o lite så. efter lunch hade vi en samhällskunskaps lektion o sen fick vi sluta eftersom att naturkunskapen var inställd. underbart! fick sluta vid halv 1 och då bar det av ner till stan med julia, julia, emma,carro o charlotte. Vi gick till blå dörren där vi mötte upp malin o elin sedan kom även jonna. Vi fikade o satt där inne o snacka o myste, rikigt trevligt! Tog sedan bussen hem m julia, resten av eftermiddagen/kvällen tog jag det bara lugnt, sov, satt vid datan o pluggade lite naturkunskap. O nu sitter jag här igen, funderar på att sova snart.
Puss gonatt!



Bjuder på en bild på min guldklass!
08spa<3

Me like you

Tisdag
dagen började med att jag åkte m mamma o pappa, de lämnade av mig i nöjesparken där  vi samhällare + esteterna  skulle skriva matteprov på typ två timmar. Det kändes ganska bra faktiskt men jag vågar inte hopas på för mkt. efter provet gick vi tillbaka till skolan. Eftersom att engelska lektionen gick bort så hade vi en lång rast sedan fortsatte eftermiddagan som vanligt. Sedan tog jag o julia bussen hem till mig. Åt mellanmål, snackade o lite så. myspys! På kvällen va det innebandy träning. sedan dusch, mat o sängen!

Pusspuss


Bild på mig o julia från i somras.
You don´t know how much you mean to me, you´re simply the best, sis<3

Skola igen

Måndag!
vaknade lite senare än planerat imorse, va sjukt trött  men det var bara att stressa iväg till bussen. skoldagen va ganska seg men ändå helt okej. Tog bussen hem till läjet. resten av eftermiddagen va jag bara hemma och tog det lugnt. Tittade igenom matten, prov imorgon, vi får hoppas att det går bra. Kollade på filmen whats happen in vegas, igen. jag tkr verkligen att den filmen är skit rolig. haha. men nu är det snart dags att krypa ner i sängen. Blev ett ganska kort inlägg idag, har inget speciellt att skriva om o jag vill ju inte sitta här o trötta ut er med en massa meningslös text(a) så vi hörs imon ist:)
Sov så gott !

Helgen

Hejsan på er! 
 Tänkte uppdatera lite från resten av helgen. lördagen fortsatte som sagt med att julia kom hem till mig, vi gjorde ansiktsmask snackade massa skit o busade. sedan började vi göra oss iordning. Sedan körde pappa oss hem till syskonen ragnarsson i tvååker. Där åt vi tacos middag tsm med dom, jennifer o victoria. lite senare kom det lite fler folk och vi började förfesta, rikigt lyckad förfest tkr jag! tack så mkt julia o jonathan:) sedan bar det av till bussen där festen fortsatte påväg in till stan och sbn. Ja hur ska man förklara resten av kvällen? den blev ju inte rikigt som jah tänkt mig om man säger så. usch, bortkastade pengar! Och en stor besvikelse som gör riktigt ont. Jag fattar inte varför det ska hända just mig när allt kändes så bra.  varför kan inte allt vara som i sagor?(a) 

Söndagen.
mamma väckte mig vid tolv. va inte alls på humör o bara tanken på att spela match om några timmar va inget kul . o sedan känner man smärtan i huvvet och minns gårdagens mörka stunder, Just då vill man bara dra täcket över huvudett igen o sova bort alla problem. men det funkar inte rikigt så , utan det var bara att stiga upp. Senare på eftermiddagen va det dags för innebandymatch och wics damlag stod som motstånadre. Det blev förlust för våran del med 9-0. lite små pinsamt så där. En rikigt jobbig match , inte kul att spela bakis. aldrig mer tänker man just då. men va fan det var nog inte sista gången;) haha. resten av kvällen var jag bara hemma och myste med familjen<3

jag hoppas att ni hade en bättre helg en mig iaf.
Puss på er/


Dagen med stort D ;)

Idag är det äntligen lörda, en mkt efterlängtad dag vill jag lova. Men den började lite väl tidigt för mig tkr jag, klockan ringde redan kl 5 imorse för jag skulle börja jobbet kl 6. För er som inte vet så jobbar jag på bageriet i träslövsläge. men jag bakar inte utan plockar in varor o står i kassan osv. Jobbade till kl 1 ungefär sedan hem o käka o nu sitter jag här vid datan o laddar ner lite ny musik men jag borde igentligen hoppa in i duschen för julia kommer halv 3, oj shit det är visst bara 40 min kvar:o så jag hinner inte skriva så mkt mer nu, men när hon kommer så ska vi göra lite ansiktsmask och sånt mys o förbreda oss för kvällens party!  Jag hinner nog skriva lite innan vi ska åka vidare hem til julia nr 2, väldigt mkt julior nu haha. jaja, vi hörs senare! ha de så bra tills dess:)
Kisses


Foundation tips

Kom på att jag skulle tipsa om min nya foundation som jag köpte i onsdag. Är mkt nöjd med den faktiskt och jag tkr att den håller vad den lovar. Den kommer ifrån loreal paris och är en foundation som täcker bra och sitter kvar länge under dagen.Den finns att köpa lite överallt och kostar 149:-  Jag har tidigare användt en liknande foundation med samma märke fast den här skulle vara lite bättre o sitta i hela 16 timmar. Och jah märkte skilnad redan efter första dagen, fick inte där fläckiga utssendet som man lätt kan få senare på dagen. Den finns i flera olika mörkhetsgrader för alla hudnyanser. Så jag hoppas du blir lika nöjd som jag om du köper den vilker jag tkr att du ska göra, hihi:)





Loreal paris, 149 kr

Torsdagskväll

Godkväll !
Sitter här i sängen med laptopen i knät o fixar lite m designen på bloggen, men tusan med de blir aldrig som jag tänkt mig. jag blir tokig på alla koder o skit, haha. men jag tänkte fråga julia om lite hjälp på datakunskapen imon(a) jaja, kvällen fortstte iaf med ännu mera plugg om romarna, man kan ju hopas att lite satt sig tills imorgon iaf det känns som att de kommer gå ganska bra. efter allt pluggande va det dags för innebandyträning, kulkul men jag tkr det känns som att vi borde bli lite mer seriösa på träningarna om vi ska komma nån vart och utveckla vårat spel. För vi vill ju bli bättre o bättre, right?

Men nu är dags att sova för min del sov så gott så hörs vi imon! kisses

Plugg plugg o åter plugg

hejsan kära bloggen
Hur är det m er? med mig är allt bra förutom att jag är fruktanvärt trött på allt pluggande. Känns som att vi har mkt i skolan nu 2 prov i veckan.  Låter inte så lockande va haha. Min vecka hittills har alltså mest bestått av skolarbeten o träningar. igår va jag även nere på stan m julia bengtsson efter skolan. vi fikade o kollade runt lite affärer, rikigt mysigt va de:) jag tog de lugnt på shoppingbiten men det blev iaf en ny foundation o julia köpte en super söt klänning på gina. men nu måste jag gå o fortsätta läsa om rommarna-.-Ha de så bra så länge så hörs vi senare !

Puss sara

RSS 2.0