Fredags eftermiddag

hejhej
Sitter på datakunskapen i skolan nu o lyssanar på när lärare ntjötar sin skit. Men sen är det iaf bara en lektion kvar, underbart. Efter skolan ska jag m julia till tvååker, fika på gööks o sen får vi se vad som händer det blir nog en ganska lung helg hade jag tänkt iaf :) antgligen blir det film me lite folk ikväll:)

hade vårat naturkunskaps prov idag m , vet inte rikigt hur det gick men det kändes ändå helt okej.
men nu slutar vi om typ 5 minuter så vi hörs senare, ha en bra dag ! puss på er

Top Model

Jag kollade även på top model ikv o jag tkr att det var rikigt kul att min favorit whitney vann. Hon visar att man inte måste vara pinnsmal för att komma nån vart inom modell yrket o de tror jag kan vara en bra förebild. Ärligt talat trodde inte jag heller att hon skulle kunna komma nån vart med den kroppen men det visade hon att hon kunde. O  den rosa klänningen som hon hade på sig i finalen va ju helt underbart fin. Jag tycker att hon förtjänar en första plats i top model bla för att hon alltid ser glad ut och blir väldigt bra på bild.

Bjuder på några bilder på Whitney från top model, grattis till henne!

Plugg

Godkväll blogggen

Min eftermiddag har bestått av pluug, sova , tv o data. det blev inte så mkt plugg som jag tänkt mig med tanke på att jag inte fattar så mkt, jag tkr verkligen att det är ett fruktansärt ointressant o onödigt ämne så jag fastnade vid datan som vanligt när jag borde plugga. jag tror att det finns en hel del som känner igen sig, man tänker att man bara ska kolla datan lite snabbt men vipps så har man suttit där en timma eller två. haha
.


Härlig dag i skolan

hej kära blogg
Nu måste jag ta o skärpa mig, jag har inte varit särskilt bra på att blogga de senaste dagarna, inte bra !
så nu hade jag tänkt att de ska bli ändring på de , hihi. denna dagen har varit rik slapp , kom hem fråna skolan för ett tag sen efter bara 2 lektioner underbart. När jag kom hem sate jag mig i soffan med en tallrik glass rikigt mumsigt  o nu ska jag börja plugga til naturkunskaps provet på freda. jag fattar verkligen ingenting o är inte så speciellt intersseard om det heller om jahg ska vara ärlig så vi får vell se hur detta kommer gå. wish me good luck .

See you later!

RSS 2.0