26 Februari

Jaha då va det helg igen, veckorna går så otroligt fort. Men det betyder ju att det snabbare blir vår och sommar, härligt! Idag har jag varit i göteborg och shoppat med mamma och syster. Fick med mig en del hem, lite nya vårkläder mm. Får se när jag orkar lägga upp det här men förhoppningsvis blir det nån gång imorgon. Nu sitter jag här och kollar runt bland lite bloggar, har precis ätit middag med familjen och snart kommer linda hit. Då bär det av till stan en sväng för att hyra film och sedan blir det fredagsmys.
Ha en bra kväll hörni:)

25 februari

kan ju inte påstå att jag har gjort många knop idag. Har tillbringat mestadels av tiden i soffan faktiskt. Brukar bli fruktansvärt rastlös av att bara vara hemma men idag har det faktiskt varit rikigt skönt. Har kollat en massa one tree hill, har iofs redan sett de avnitten men det är ju så bäst. Nu tänkte jag snart stänga av här och sova så jag är pigg imon för då väntas de shopping i Göteborg med mammi och syster. Är rikigt shopping sugen och eftersom det är den 25e idag har ju lönen kommit, toppen. Va länge sedan jag fick lön så skönt med lite extra pengar. Har ju nyligen fått jobb på Café Mignon och har jobbat ett par gånger och trivs rikigt bra. Så no more Tre toppar för mig inte, men kommer garaterat vara stammis där när dom öppnar haha.
Den 25e betyder också att det idag är exakt 4 månader kvar till min 18 årsdag. Ränkar ner,haha. En annan bra sak är att vi är lediga på måndag på grund av all snö på skoltak mm. Men ett lite längre lov är det vell ingen som tackar nej till? I alla fall inte jag :) 
Sov så gott, så hörs vi imorgon♥

25 Februari

jaha då va klockan halv två och jag vaknade för ungefär en halvtimma sedan, känns vell inte allt för bra. fast det är vel de som kallas lov. Tänkte fortsätta min eftermiddag med one tree hill och slapppande i soffan. Vädret är ändå grått o trist och typ 1 metr snö , okej de kanske va lite krydd men sjukt mycket iaf. Har aldrig sett så mycket är nere nån gång men ska inte klaga jag gillar vinter:) jaja färdig tjötat här nu. next up, frukost! Tjingeling.

24 februari

Vaknade upp hemma hos Daniel imorse, eller ja, kan vill inte kalla det morgon precis klockan va vell näramre 1 när vi gick upp. Bestämde oss då för att baka scones till frukost, tog fram stora kokboken och slängde ihop en deg och in i ugnen, mycket lätt och smidigt faktiskt och gott blev det med, så de kan rekomenderas! Lite senare åkte jag hem , tog det lugnt nån timma innan jag cyklade iväg bort till julia baby som varit i London några dar så vi hade en hel del o tjöta om. Blev naturligtvis även fika, brukar bli så allt som oftast för oss haha. Sedan hängde julia med hem till  mig, fick även med oss godis från ica på vägen så vi skulle överleva kvällen som bestod av ännu mera tjejsnacka, skratt o mys. Du är bäst!
Nu sitter jag här i soffan vid tvn med datan och försöker fixa designen på bloggen, vilket jag har hållt på med ett tag, och det börjar göra mig rikigt galen. Jag förstår mig inte på alla dessa koder och skit. så nu får det vara så et tag tills jag orkar ge mig på det igen. Sitter här med curling på tv vilket är bland det keligaste man kan kolla på enligt mig kanske att det kan bli nått one tree hill avsnitt istället innan det är dags för sängen.
Nu kan man ju undra varför jag sitter här och skriver och hur länge mitt bloggande kommer hålla sig denna gången, brukar ju inte vara så länge haha. Men fick ett "bloggsug" inan dag så i får se hur länge det varar:) Hejsvejs♥


RSS 2.0