Äntligen fredag!

Sista skoladagen för denna veckan börjar gå mot sitt slut, sitter i datasalen nu och har spanska utan lärare så det är skönt. efter detta har vi bara en lektion kvar som är matte. Tidigare idag hade vi ekonomiprov i typ 2 timmar, det kändes faktiskt rikigt bra, fats man ska vel inte säga allt för mkt innan man får tillbaka provet.

I eftermiddag ska jag en sväng til daniel o sen är det dags för attt nolla ettorna. Och ännu lite senare ikväll blir det bio, ska se flickan som lekte med elden .
See you later!

Bild sen lördagens festJag och bästa julia


Torsdag!

Lååååång dag i skolan, 8.10-16.00 fast det blev vell inte rikigt så. Sista lektionen stod det Uf på schemat men min grupp hade inte allt för stor lust til de så vi gick dit skrev upp oss för att får närvaro och sedan bar det av hemåt. Tyckte att vi va värda de efter kick offen i halmastad igår då alla som har valt Ungt företagande var där nere och lyssnade på några föreläsningar osv.
Kom hem och satte mig med ekonomi böckerna. Imon har vi det första provet vilket känns ganska så nervöst måste jag säga men känns ändå som att jag kan det hyfsat nu iaf. Så därför ska jag belöna mig lite och baka en kladdkaka. Mumsigt va ? Lite senare ikväll är det innebandy träning, kulkul!

Imon är det äntligen helg, och på måndag har vi studiedag så det blir en efterlängtad låånghelg. Underbart !
Vi hörs senare !

Tisdag

Skola mellan 10.10- 16.00 idag så det va lite sovmorgon iaf. Lektionerna bestod främst utav ekonomi och sitta i data salen och sega på svenskan och infrmation o layout. Efter skolan gick jag hem till daniel kollade bland annat på det nya avsnittet av on tree hill säsong 7! Ser fram emot att se nästa.

Nu ikväll har jag tränat fotboll och nu tänkte jag göra mig några mackor och varm choklad och plocka fram ekonomi böckerna för lite plugg. Kanske även bli lite idol tittande. Skriver nog lite senare så kika in igen då !
Puss♥

Ny vecka

Sitter i datasalen nu och har UF lektion. det är meningen att vi ska komma på en bra idé til vårat uf-företag. kan ju inte påstå at det går allt för bra, har inte kommit så långt än. men så här första lektionen en måndagmorgon är hjärnan lite trög startad. Vi kommer nog på nått fiffigt snart hopaps jag. Efter detta har vi ett hål på ca 3 och en halv timma så då ska jag ner på stan med julia. Blir nog att vi kollar runt lite innan vi sätter hos på nått café och myser. Förhoppningsvis kanske vi orkar plugga lite med till ekonomi provet på fredag.

jaja, back to buisness....(A)


My weekend

jaha då va det måndag igen ! Inte kalaskul direkt, menmen hoppas på att denna veckan går rikigt fort fram tills det är dags för helg igen. helgen som gått vet jag inte rikigt huir jag ska förklara, fredagen var iaf lyckad. Först va de ju vandring i¨åkulla med klassen, ungefär en mils lång promenad i skogen sen va de matlagning på stormkök. Ganska mys faktiskt. När jag kom hem va de dags att göra sig iordning , julia kom hit en sväng innan det va dags att ta bussen in till stationen och möta upp de andra och ta tåget vidare till göteborg och liseberg. Det va ju tänkt att vi skulle kolla på håkan men det blev vell inte rikigt så iaf inte för mig o hanna vi va ute på lite andra äventyr lite här o där på liseberg, åkte bla balder o spinnrock. Kul va de iaf. När vi sedan kom hem till varberg igen va det nattamat på campino med julia, daniel o filip. Sov sedan hemma hos daniel !

Vaknade upp brevid älskling, gick inte upp förrän ganska sent. Sen tog vi det bara lungt resten av eftermiddan. Lite senare åkte han hem till sig och jag började göra mig iordning för kvällen då vi skulle på 18 årsfest. Va hemma hos julia en stund innan vi cyklade vidare. Där var det trevligt folk, god mat ohc dricka... kanske att det blev lite väl mkt av det goda. Så har inte så mkt mer att skriva om denna kvällen förutom att jag får tacka min guldkille för allt, bäst är du!

Söndagen var väldigt lugn, gick knappt utan för huset. kollade film, satt vid datan och umgicks med daniel. En typisk söndag helt enkelt. 
Hoppas ni haft en bra helg !

HÅKANTagga inför imorgon kväll! 
o jag ramlar  in på nått discotek
 O sen ramlar jag ut så vitt jag vet 
O jag ramlar omkull och tog mig upp o sen
ramlar jag omkull igen !


I like 08 SPA!


Natti allesammans

jaha hemma igen efter en trevlig kväll i götet med klassen, kollade teater. trettondagsafton av shakespeare lite små kul faktiskt. en massa härliga skratt sedan va de bussen hem sen kom baby o hämtade mig o julia och nu är dags att sova och ladda om inför vandring imon, ska till åkulla med klassen. Gå en mil typ och laga mat på stormkök, känns fruktansvärt lockande måste jag säga;)

Sen imon är det ju som sagt håkan, vilket jag ser fram emot. Blir lite stressigt efter vandringen så hinner nog inte hem til linda på förfesst tyvärr. fårvell börja lite smått själv här hemma innan man möter upp de andra på stationen. jaja , känner att jag skriver mkt intressanta grejer nu. kanske bäst att sova ändå.
Hoppas alla får en toppen dag imon och sussa så gott nu!

Jag älskar daniel, du är de bästa <3!

tralalala


Sitter i datasalen nu i skolan och har svenska. inte allt för kul, går till kl 4 idag sen blir det hem en snabbis innan det är dags för att åka till gbg med klassen och gå på nån teater.

Annrs är allt toppen med mig hoppas allt är fint med er med. Imon är det ämtligen fredag, och då är det dags för håkan på lisseberg! ska bli rikigt kul och jag är grymt laddad , känner på mig att detta komemr bli en kanon helg:D

men nu måste jag fortsätta skrvia på mitt tal som vi ska hålla nästa vecka i svenskan, eller ja det blir snarare at jag kollar in på facebook o lite andra bloggar... det brukar ju bli så när man ska plugga vid datan ! jaja vi hörs mer sen ppusshej <3

RSS 2.0