Tisdag

hejsan hoppsan, tisdag idag och lika tråkigt väder som de vart de senaste veckorna typ. Men det är vell så de ska va en svenck sommar. Gick upp vid 11 tiden idag, gav mig ut på en lång promenad med mammi. Så nu har jag precis ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen för om en timma eler nått ska jag in till stan med julia, sofia och sofia. Blir ingen shopping för min del inte vad jag planerat iaf då det blev lite för mkt utav de förra veckan när vi va på tripp i gbg. senare blir det fotbollsträning och efter de får vi se vad som händer. men nu måste jag skynda mig lite grann. ha en bra dag !

Godkvälls

Bion vi såg va kanoners, rikigt kul faktiskt så den kan jag rekomendera!  Har varit en väldigt lugn dag, då jag inte gjort allt föt mkt gick runt o slappade i pjamas här hemma långt in på eftermiddan. Lite senare kom linda hit, kollade lite tv o sen o sen bar de som sagt av till stan för bio när julia kom. Tack för ikv:) nu hade jag tänkt stänga av här och sova. hörs imon ! PUSS

Måndag

Tjipp Tjopp! nu sitter här igen med bloggen, har sagt flera gånger att jag ska börja igen men man vet ju aldrig hur det blir med den saken.  sitter här med linda och nu är julia med på ingång. blir bio ikväll med girlsen. ska sommar med göran den verkar lite små kul faktiskt. men nu hinner jag inte skriva så mkt mer för snart går bilen in till stan. Annars är allt toppen och allt rullar på typ haha. vi hörs senare när jag kommer hem ! :)

Har även månadsdag med min daniel idag, ILY<3

RSS 2.0