PartyParty!

Tog det lungt på förmiddagen o sedan var de dags för match, det gick vell inte så jätte bra förlust mot Ullared. detta var sista fotbollsmatchen för i år vilket jag tkr är skönt för det betyder att innebandyn drar igång på allvar nu o ja bara älskar det! Efter matchen åkte jah hem duschade, käkade o gjorde mig iorning för kvällen när julia slutat jobbet åkte vi till derome på fest hos pontus som fyllt 18 i veckan, grattis till han:) Hemma hos pontus var festen i full gång när vi kom
 o det var en hel del folk, efter några timmar hos pontus gick vi ner till dreome vallen där det va lag fest men det var ganska dött så vi fortsatte hem till frida, spelade klädpoker, sanning eller konsekvens o lite anat som man glatt är med på när det är fest, o gissa vem som förlorade i kädepoker o satt där halv näck, jo jag såklart. jag fattar inte hur jag altid lyckas förlora på det haha , men kul va de o det var en mkt lyckad kväll tkr jag o jag hoppas att ni också hade en trevlig lördag kväll !
Puss på er / sara



Fredagskvällen

Godmorgon kära blogg, va ett litet tag sen jag skrev nu, filåt !
Fredagskvällen fortsatte med att julia kom hit o vi slingade varandras hår, det blev riktgit bra faktiskt det va ju helt klart värt de 43 spännen, haha. Sedan va de ju tänkt att vi skulle åka ut till stmanared på fest men när vi va klara efter 4 timmar med vårat slingande kände vi inte längre för de så vi stannade kvar hemma hos mig o kollade tv, åt glass o skvallrade så som bara vi kan . När julia gått hem Kollade jag på ett avsnitt av gossip girl innann jag somnade. 





Mood, ultrablond- färgning eller sligning endast 43:-

Slinga håret

hejhej ! nu har jag kommit hem, efter skolan cyklade jag ner till stan o köpte hårfärg till mig o julia o nu sitter jag här o väntar på att hon ska komma hit så vi kan slinga håret, jag är lite små nervös har bara gjort de hos frisören förut får hoppas på att julia är bättre på de än mig haha. Någon som har något bra tips kanske? (a)
Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll , antingen drar vi på fest i stamnared eller så blir det en lugn myskväll m julia.






Jag o julia

Datakunskap

Hejsan alla, siter i skolan nu på datakunskpen o har har tråkigt. men som tur är har vi bara 40 minuters engelska kvar efter detta o sen slutar vi. Hittils har min dag varit bra den började med att jag gickaupp gjorde mig iordning o sedan satte mig på cykeln o trampade iväg till skolan , cyklade faktiskt idag m  lite stolt över mig själv haha. Efter första lektionen hade vi 2 timmars hål så efter vi käkat lite cyklade jag o några tjejer från klassen ner till stan, fikade o kollade runt i affärer, mys va de ! men nu måste jag försätta m mina tabbar o skit så vi hörs senare kisses!

Sitter här o myser med lite varm choklad

Hej igen, nu siiter jag har ihopkurad i sängen nyduschad efter innebandy träningen med en kopp varm choklad m grädde, mums!   Jag bara älskar höst/vinter kvällarna när man kommer hem frusen o kan värma sig med varma drycker.
Imorgon är det fredag igen o det betyder helg, weei . jag vet inte rikrigt bestämt vad som händer i helgen vi får vell helt enkelt se vad den har att bjuda på för skoj,

nu hade jag tänkt kolla på ett avnitt av gossip girl o sen blir det till att sova.
Vi hörs imorgon, sov så gott! Kisskiss

Härliga höst väder

Hejsan kära blogg !
Då va det äntligen tordags lektionerna slut o man känner att det börja närma sig helg o ledighet igen, härligt! det märks verkligen hur mkt gladare o piggare man känner sig på slutet av veckan och allt känns så mkt lättare, kanske va just därför som jag äntligen cyklade till skolan idag, har tänkt att jag borde göra det  flera dagar nu när jag suttit på bussen o kollat ut på de fina vädret. Jaja dagan började so sagt med at jag cyklade till skolan, dagen va helt okej, även om det va en hel del kämpiga lektioner så tar man sig igenom det ganska lätt med mina trevliga klasskompisar. Efter skolan åkte jag o julia ner till stan o fixade lite små grejjer o sedan cyklade jag hemåt igen. Väl hemma gjorde jag lite mellan mål o gick o satte mig i den härliga höst solen. O nu har jag precis kollat klartt på filmen, whats happen in vegas, en mkt mysig o rolig film som bjöd på mkt skratt.En film som jag kan rekomendera om ni inte redan sett den.

Nu hade jag tänkt gå ut en stund igen, vi hörs senare igen, puss



Har äntligen kommit igång med mitt bloggande nu

hej kära blogg, sitter här nu o funderar på vad jag ska skriva på mitt allra första inlägg här på bloggen. Jag har håltt på nu i några dagar med att förstå mig på alla koder när man ska designa den o det är banne mig inte lätt alltså, men tack vare men snälla vän julia som hjälpt mig med det mesta har jag iaf kommit igång nu. tack vännen !

Nu tänkte jag gå o göra mig en kopp choklad efter en härlig promenad m mamma, så vi hörs sen.
kisses!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0